Поръчка на Стоки

ПОРЪЧКА НА СТОКИ


1. За да се направи поръчка до електронния магазин, Потребителят трябва да посочи:

1.1. валиден адрес на своя електронна поща;

1.2. вярно попълнен адрес за доставка на стоката и фактуриране;

3.1.3. вярно попълнени данни за контакт– две имена, телефон.

2. Поръчката се заявява до електронния магазин чрез натискане на бутона „Поръчай”, който се появява, след като първо е избран поне един продукт чрез бутона „Купи”.

3. При направена поръчка, Потребителят получава потвърждение на поръчката на посочените от него имейл адрес, като в потвърждението се посочва номерът на поръчката, датата и часът, в който е направена поръчката.

4. В случай, че поръчаната стока (конкретен модел) не е в наличност, консултант от онлайн магазина уведомява Потребителя. Ако Потребителят не се съгласи поръчката да се отнесе за друга стока (сходен продукт), поръчката може да бъде променена или анулирана.

5. Поръчки в електронния магазин www.
coral-central.com се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

5.1. Работното време на консултантите на онлайн магазин www.
coral-central.com е от понеделник до петък, от 10:00 до 20:00 часа. Онлайн консултации относно продукти могат да бъдат извършвани в работното време на магазина.

5.2. Всички поръчки, направени до 14:30 ч., се обработват и изпращат на същия ден, а тези направени след 14:30 ч., се обработват на следващия работен ден.

6. Потребителят може да откаже направена поръчка, без да е необходимо да посочва причини за отказа.

7. Отказ може да се направи по телефона или чрез електронно писмо (имейл) до посочения в сайта имейл: coralcentral@gmail.com. За да е валиден отказът, Потребителят трябва да предостави: двете си имена, с които е регистриран в сайта,  потребителското си име в сайта , цената на поръчката, както и номера на направената поръчка.

   

  ДОСТАВКА НА ПОРЪЧАНИ СТОКИ

 
1. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници. Обикновена доставка - в срок до 3 (три) работни дни от момента на потвърждаването на поръчката.

2. Продавачите в електронния магазин използват за доставки различни куриерски фирми, като обичайните часове за доставка са от 9.00 до 17.30 часа.

3. Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали жилищен или служебен).

4. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.


ПЛАЩАНЕ

 Заплащането на поръчаната стока може да се извърши само по един начин -
с  „наложен платеж” - плащане в брой на куриера при доставката;