Категории

Ароматни свещи H&H

Ароматни свещи H&H

Ако търсите начин да внесете повече уют във Вашия дом, Ви предлагаме  да разгледате нашите разнообразни и силно ароматизирани свещи!

Английската компания Heart & Home е специализирана в изработването на някои от най-елегантните и съблазнителни ухания, които някога ще изпитате. От тропически до  вкусни карамелени аромати, там със сигурност ще бъде този, който просто ще обожавате.

Свещи на Соева основа

Всяка една от нашите страхотни свещи е от уникална соева смес. Когато запалите фитила на една от нашите ароматни свещи, ще откриете, че можете да получите едно наистина чисто изгаряне, съчетано с приятен и наситен аромат. Всяка свещ Ви предлага оригинален по рода си аромат, различим от всички други. Нашите елегантни продукти са страхотно допълнение към уюта в дома Ви, плюс ползата от соевата смес за чисто изгаряне ….

Красиви аромати

Силата на различните аромати  може да ви отведе до нови, неизследвани места- от старомодните пекарни на Франция до плажовете на Калифорния. Или без да излизате от дома си, можете да изпитате непогрешимия аромат на източни масла и аромати. Изпробвайте свежи и възхитителни аромати на нашата колекция Pure Bliss или може би най-запомнящите се аромати в на диапазона Country Kitchen. Да, ние сме сигурни, че ще се влюбите в нашите изкусителни ароматизиран свещи.

Ред
Покажи
Показани са от 1 до 16 от 34 (3 страници)