H&H


Ако търсите начин да разнообразите вашия дом, предлагаме ви да разгледате нашите разнообразни и силно ароматизирани свещи!

 Английската компания Heart & Home е специализирана в изработването на някои от най-елегантните и съблазнителни аромати, които някога ще изпитате. От тропически до  вкусни карамелени аромати, там със сигурност ще бъде този, което просто ще обожавате.

В основата на създаването на целия диапазон от ароматни продукти на Heart & Home е решението да се използва естествено извлечен соев восък , вместо традиционния парафин, който доминира на пазара за свещи. Поради завишеното потребление на продукти вредни за околната среда, Ние се насочихме към използването на ресурс, който е възобновим, устойчив и щадящ природата. Изработен по уникална формула , този Соев нетоксичен восък е не само биоразградим, но и създава свещ, която гори чисто на много по ниска температура от парафиновата,  заради което не се отделят въглеродни сажди. Това ви гарантира не само по-чист въздух, но и по чисти стени и повърхности в дома ви .

 

Избирайки свещ на Соева основа, вие не само ще се радвате на по-разтърсващо ароматно преживяване , но и ще допринесете за опазването на природата.

Ред
Покажи
Показани са от 1 до 16 от 100 (7 страници)